Nové materiály u našich nejprodávanějších funkčních trik Czech a Folklor

Milí zákazníci,

s radostí vám představujeme naše nové modely funkčních sportovních trik Czech a Folklor 24! Na základě vašich požadavků a našeho testování tyto trika nyní přicházejí s inovativním materiálem, který je o 40 g na m² lehčí než ten, který jsme používali dříve. Tato změna nebyla jen kosmetická; přináší mnoho výhod, které oceníte při každém sportovním výkonu.

64fb1eddfea4e972578a3a03cfd4272e

Výhody nového materiálu:

  1. Lehčí váha: Díky nižší hmotnosti materiálu se budete cítit pohodlněji a svobodněji při každém pohybu. Ideální pro intenzivní tréninky nebo dlouhé výběhy.

  2. Vynikající prodyšnost: Nový materiál nabízí skvělou ventilaci, která pomáhá udržovat vaši pokožku suchou a svěží, i při vysokých teplotách nebo namáhavých aktivitách.

  3. Rychleschnoucí vlastnosti: Trika z nového materiálu rychle schnou, což znamená, že se můžete soustředit na výkon, aniž byste se museli obávat nepříjemného pocitu z mokrého oblečení.

  4. Pohodlný střih: V kombinaci s lehkým materiálem jsme zachovali i pohodlný střih, který dokonale padne na vaše tělo a umožňuje maximální volnost pohybu.

  5. Zvýšená pružnost: Tento materiál se vyznačuje oproti předchozímu zvýšenou pružností, což oceníte zejména při aktivním sportování. 

IMG_0971

Těšíme se, že tyto nové funkční trika vyzkoušíte a zažijete na vlastní kůži jejich výhody! Přijďte si je prohlédnout a najít ten pravý model právě pro vás.

Sportu zdar!

×